Wednesday, 28 September 2011

Boss Marah??

Alamak..Td En.Azhar masuk bilik n marah la.. Adoi..Garang betul die td..
Die ckp jgn buat report kat ofis..buat kat umah..kat ofis buat keje ofis.. markah kamu bergantung kat sy..saya boleh bg kamu kosong and gagal Latihan kamo.. saya penat2 fikir tugasan utk kamo tp kamo buat keje lain.. fuh..mendalam 2.. Tp Nasib bukan aku yg kene marah time 2.. Wlu pn bru selesai wat salah dgn Fauzi..Hihi.. Die siap antar email kt semua org sebagai peringatan tu..Bengang btul die 2.. tp time Riadah td nampak ok je..siap boleh gelak2 lg 2..huhu..


Tuesday, 27 September 2011

hah?? Lecture datang???

Haha.. ari ni ari penentuan.. td lect dri PSIS dah dtg melawat kat Zettasoft.. ingat kn sorg je.. sekali dua org da yg dtg.. haha.. dr pagi masing2 mengelupor siapkan buku log.. sekali Liya dgn Shahrul je dpt Good.. hampeh.. Ceih.. aku punye pn bgus la.. cume x buat penerangan je.. :-P haha.. nasib die dtg sekejap je.. klu lame mau teketak2 nk jawab soalan2 dorg..haha..hope lepas ni Boss bg markah yg bagus2 la kat Lect 2.. klu x mampus dorg dtg sekali lg..hahah..

Saturday, 24 September 2011

Kanival Usahawan Desa

Hari ni tadi g tgk kanival kat Putrajaya.. xminat sgt pn nk g tgk kanivel ni.. Macam2 gak r ade jual kt situ..biase la untuk Usahawan2 desa yg ngah nk naik ni.. dr semenanjung sampai la ke sabah serawak 2..  tp yg paling aku minat sbb ade AutoShow..sbb 2 aku g.. hihi..ni pic kete2 yg ade kt situ..








Friday, 23 September 2011

Kawan dikala suka dan duka

kadang2 org ckp kwan bile suke same2 tp bile duke kite sorg2.. maybe ade sesetengah yg mcm 2..tp aku yakin yg FAMILY DIP aku adelah kwan dikala suke dan duke.. semue kami lalui bersame.. haha.. mcm lover plak.. tp bg aku memang dorg lover aku..love as friend..love so much.. Dorg la keluarga ke 2 aku .. wlu pn time practikel ni je aku xjumpe dorg tp rase mcm dh lame gile x jumpe dorg..yela,time berbuke pn aku xdpt dtg sbb ade masalah,time jamuan raye pn same..Mm..apekan daye.. tp dorg tetap di fikiran aku..  xsabar nk abis practikel n jumpe dorg balik.. KAWAN2 SEJATI DIP..
haha..time sem 1

BROTHER DIP

SISTER DIP

posing2..haha 

Mcm nak g beraya..

time sem 1..

lect terbaik (",)



ARTIS DIP



SISTER DIP

hahaha Berjaya..

hahaha... Akhirnye.. berjaya gak aku wat Java.. tq Fauzi Awang sbb ajar aku..huhu..wlu pn tau basic je tp seronok oo..hihi..  ni la interface sistem aku..haha..

GILE BAHAYE...

Fuh..nasib baik gile semalam.. hampeh punye awek bju pink..nasib aku x langar ko.. suke2 ati je cros line depan aku x beri siknel.. kang aku langar trus jatuh plak..jtuh motor xpe..kang jatuh ati dh ke sush..haha..nasib muke ko comel.. haha..dah wat salah pas2 wat muke comel..xjd nk marh..hahaha.. . pasni bawak moto elok2 ye awek baju pink..hihi

Tuesday, 20 September 2011

diri ini

ini la diri aku.. fadhlinoor.. kadang2 pelik.. kadang2 serius.... kadang2 2 mcm budak2 pn ade.. haha.. kadang2 2 aku sendiri x paham diri aku ni..